materiaal trouwringen

Witgoud of titanium trouwringen

Trouwringen kan je in verschillende soorten materiaal vinden. De ringen moeten na efficiëntie ook tegen een stootje kunnen. Hieronder een aantal materiaal soorten waarvan de ringen gemaakt worden.

Gouden trouwringen Gouden trouwringen zijn er in veel varianten. Gaan jullie voor witgouden trouwringen of misschien wel voor rosé of geel gouden trouwringen? Ook een combinatie van kleuren is mogelijk.

Platina trouwringen Platina is een van de duurste materialen dat als basis voor trouwringen wordt gebruikt. Deze trouwringen zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie voor goud of andere materialen omdat platina trouwringen geen allergische reacties veroorzaken.

Zirkonium trouwringen Zirkonium trouwringen komen minder voor dan de andere materialen maar  het is een zeer bijzonder metaal voor ringen. De kleur van zirkonium kan tijdens de verwerking door verhitting bijna zwart worden. Een betaalbare trouwring met een moderne uitstraling. Het nadeel van Zirkonium ringen is dat ze moeilijk te vergroten of te verkleinen zijn, omdat het materiaal zo sterk en hard is.

Titanium trouwringen Titanium trouwringen worden steeds populairder. Dit materiaal is erg licht van gewicht. Let wel op; zirkonium en titanium trouwringen zijn moeilijk te vergroten of te verkleinen omdat het materiaal zo sterk en hard is. Het nadeel van Titanium ringen is dat ze moeilijk te vergroten of te verkleinen zijn, omdat het materiaal zo sterk en hard is.

Edelstaal trouwringen Dit materiaal is een stuk goedkoper dan trouwringen van platina of goud. Het voordeel is dat edelstaal een materiaal is wat sterk, roestvrij en is tevens ook hypoallergeen. Het nadeel is overigens, edelstaal is ook moeilijk te vergroten en te verkleinen.